Byggfirma i Strömsnäsbruk

Välkommen till Byggkraft Snickare

Dags att renovera?

Är ditt hem i behov av renovering? Känner du inte för att spendera hela semestern med att ordna allt arbete på egen hand? Då ska du anlita Byggkraft, din byggfirma som på bästa sätt löser alla dina behov av renovering medan du kan fokusera på annat.

Låt oss ta hand om jobbet

Att renovera tar ofta längre tid än man tror, särskilt när man som lekman ska utföra arbetet själv. Genom att låta en erfaren byggfirma ta hand om det som ska göras säkerställer du inte bara att jobbet blir utfört på ett bra sätt, det tar heller inte lika lång tid innan det blir klart. Dessutom har du självklart garanti på jobbet, något som är mycket värt för sinnesfriden. Har du renoveringsbehov, kontakta då Byggkraft!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Byggkraft Snickare lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggfirma i Strömsnäsbruk

Lång erfarenhet

Vi på Byggkraft har lång erfarenhet av renoveringsarbeten; våra duktiga snickare är mästare på att hitta lösningar som du kanske inte trodde var möjliga och utför alltid arbetet med hög kvalitet. Självklart används dessutom högklassigt material som är tillverkat för att hålla under en lång tid framöver. Kundnöjdhet är vår starkaste drivkraft och vi är inte nöjda förrän du som kund är helt nöjd med det jobb vi utfört. Med andra ord är resultatet viktigt för båda parter.

Vad behöver du hjälp med?

Du kan alltid kontakta oss med de uppdrag och idéer du har, så bollar vi gärna dessa med dig för att hitta bästa möjliga lösning. Inget jobb är för litet; vi antar oss alla former av renoveringsuppdrag och ser fram emot din kontakt. Ett genuint intresse för det vi arbetar med gör att du hela tiden kommer uppleva ett stort engagemang från vår sida. Ha därför alltid Byggkraft i åtanke när det börjar bli dags för renovering.

Våra tjänster

Tak & fasad - Byggkraft Snickare

Tak & fasad

Läs mer
Altan & uterum - Byggkraft Snickare

Altan & uterum

Läs mer
Staket & trädgård - Byggkraft Snickare

Staket & trädgård

Läs mer
Bygg & allservice - Byggkraft Snickare

Bygg & allservice

Läs mer
Plattläggning - Byggkraft Snickare

Plattläggning

Läs mer

Ditt självklara val när du vill hitta din snickare i Ljungby med omnejd!

Kontakta oss

Mångsidighet

Vi är en byggfirma som kan det mesta inom bygg och snickerier och har genom en mängd olika kunduppdrag utfört mycket varierande arbeten som samtliga fått beröm från våra kunder. Vår specialitet är just renovering, där en av våra starka sidor är att se helheten för att kunna leverera en lyckad totallösning. Vi vet att en renovering kan vara mycket omfattande och vårt erbjudande innefattar jobb både på insidan och utsidan av huset. Arbete på insidan handlar om allt som har med snickerier att göra: trappor, golv, väggar med mera.

Vad gäller utsidan så kan vi utföra arbeten på både fasad och tak. Det kan exempelvis handla om att byta ut panelen om det är ett trähus; något som regelbundet utsätts för de påfrestningar som hör till vårt klimat. Ibland räcker det med att byta ut det virke som är murket eller skadat, men ofta kan hela panelen behöva bytas beroende på skick. Vi utför också kompletta takbyten och reparationer av tak.

Varmt välkommen att kontakta oss på Byggkraft!